Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mellékszereplők

zizi.jpgNév:Zizi
Életkor:13 éves
Lakhely:Parrot-city

Ő Zizi a papagáj aki a 70.Rész környékén jelenik meg. A találkozástól nagyon hűséges társa Zsöminek. Nagyon vicces, mindig poénkodik. Még a szomorú helyzetekben is feldobja a hangulatot. Legtöbb szerepe a 8-ik évadban van, hiszen Zsömit elkíséri vándorlásán. Ha replüni kell, repül, ha harcolni kell, harcol. Városát ott hagyta és Cat-citybe költözött Zsömiékhez, de annak ellenére sokszot látni Parrot-cityben is. Kicsit butus, de ha kell bölcs. Furcsa módon szerzetesektől tanult még régen és rengeteg újdonság van a tarsolyában. Képességek, idézések. Ezeket használni csak a háború időszakában, és a Peinek inváziójában láthatjuk. Nem ijed meg az Akatsukitól sem, csak kivételes helyzetekben. De a háborúban és harcokban bátran helyét állja. Cirmivel nagyon jó barátságot köt.

 

gyemant.jpgNév:Gyémánt
Életkor:14 éves
Lakhely:Cat-city

Ő egy lány macska, Zsömi egyik testvére. Mikor Cili az apjuk kis macska korában a gonoszságot választotta kirepült a házból ahogy másik testvérük is Baron. Zsömi marad meg egyedül, akinek Cili megkegyelmez. Az utcákon éli életét, de amikor az éhség felül uralkodik testén harc művészetet kezd tanulni és rabol. Jó macska, de a sors így akarta. Később mikor Zsömi ráébred Cili jóságára elmegy, hogy testvéreit is megkeresse.Ott talál rá Gyémántra és hozza haza, Baronnal együtt. Gyémánt a Peinek elleni invázióban veszti életét, de Zsömi egy dzsin segítségével vissza hozza az életbe. Nagyon kedves, és egész jó harcos. Zsömi és ő nagyon szeretik egymást ahogy az testvérek között teendő. Ő is végez egy Akatsukissal, méghozzá annak női tagjával, Konannal.

 

baron.gifNév:Baron
Életkor:15 éves (Majd elhunyt)
Lakhely:Cat-city

Róla viszonylag keveset tudni mivel hamar meghal a Peinek elleni háborúban és Zsömi már nem tudja vissza hozni az életbe. Fiú macska, jól harcol és mint tudjátok testvérei Zsömi és Gyémánt. Bátran küzd mindig a városért. Ő is az utcán élt kis korában, de csak kezdetben, később egy szerető család befogadja. Miután telnek az évek Zsömi megtalálja és vissza viszi Cat-citybe.

 

julie-zsomi-anyukaja.jpgNév:Julie
Életkor:31 éves
Lakhely:Cat-city

Ő nagyon ritkán szerepel a történetben, de Zsömi, Baron, Gyémánt édesanyja. Csak később tudja meg, hogy Zsömi titkosügynök. Rosszul telik az élete hisz a gonosz Cili aki később jó lesz elválasztja 2 gyermekétől és elhagyja ő maga is a házat. Egyedül neveli Zsömit, de nagyon jól. Büszke kis fiára aki nap, mint nap megmenti a világot. Akkor lesz élete legboldogabb mikor Cili és 2 gyermeke visszatér. Így már teljes lesz a család.

 

 

 

cili.jpgNév:Cili
Lakhely:Cat-city
Életkor:27 éves (Majd elhunyt)

Ciliről amit alapból tudni kell azaz, hogy Zsömi, Gyémánt és Baron édesapja. Nehéz élete, gyerekkora volt. Gonosz családban született. Apja is gonosz tudós volt. Cilaúr annak az idejében alapította a bázist amikor ő apjával már dolgozni kezdett a saját laboratóriumukban. Cili és Cilaúr mindig is nagy riválisok voltak. Cilaúr jóval fiatalabb Cilinél. A cica tervet eszelt ki Cili apja megölésére, hisz az apja elakarta foglalni a világot. Cilaúr becsenpészett egy bombát a laboratóriumba ami a házukba volt. Cili kint labdázott mikor hirtelen azt látta, hogy  felrobban a házuk, melyben anyja és apja van. Cili megfogadta, hogy bosszút áll Cilaúron. Saját kutató központot építtetett és ott fejlesztette ki terveit, saját készítésű robotjait. Össze jött Julieval majd nemzettek 3 kiscicát. Gyémántot és Baront az utcára tette, Julie csak Zsömit tudta megmenteni. Ezután Cili visszatért laborjába egyedül hagyva Juliet. Mikor Zsömi nagyobb lett találkozott Cilaúrral és évekig tartó gyakorlás után a legjobb harcos vált a cicából. Zsömi főellensége Cili lett. Egy harcukban Zsömi rájött Cili az apja. A cica elment Zsömivel Juliehoz a házuba és kibékültek egymással a szülők. Később Cili egyszer megtámadta Cilaúrt jóvá válása után s a csata döntetlenre alakult. Cili a háborúban a Kakuzu elleni harcban vesztette életét.

 
 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 107237
Hónap: 3598
Nap: 98