Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Főszereplők

zsomi-3.jpgNév:Zsömi
Lakhely:Cat-city
Életkor:15 éves

Zsömi egy nagyon bátor cica, ki helyi titkos bázisban dolgozik ami a világ megmentéséért jött létre Animal ország bűnkövetői ellen. Mondhatni Zsömi a bázis legjobb ügynöke és azok közé tartozik akik már rengeteg küldetést vittek végre. Hírneve és ereje az Akatsukihoz is elterjed. Az Akatsuki egy gonosz szervezet, amely Zsömi ellen szerveződött meg. Céljuk, hogy elkapják és gonosszá formálják a cicát. De Animal ország összefog és a nagy háborúban legyőzik az Akatsukit, amely végleg eltűnik a színről. Vicces és jó természete segítségével Zsömi számtalan barátot szerez, és emberekkel ismerkedik meg. Első mestere Cilaúr, de mikor Zsömi felül múlja képességeit már Cilaúr csak barátja lesz, nagyon jó barátja. Ahogy telik az idő az egész város megtudja, a titkos macska bázis kilétét, de nem bánják hisz a háborúkban nagyon jól jönnek segítségül.

 

picur.jpgNév:Picúr
Lakhely:Cat-city
Életkor:14 éves

Picúr Zsömi legjobb barátja. Bundája színe barna, fekete csíkokkal. Okos, kedves, ügyes, őszinte és még sorolhatnám. Hasonlít Zsömire természetileg. Kezdetben csak átlagos macska és azt sem tudja, hogy Zsömi a bázisban dolgozik. A cica csak később mondja meg Picúrnak titkát. Egyszer Picúr eltűnik egy időre. Mikor visszatér örömmel meséli el Zsöminek,  hogy Cilaúr kiképezte őt is a kémkedésre és titkos ügynök lett belőle. Egy napon viszont, minden megváltozik. Zsömi kap egy feladatot, de ő elszundikál és Picúr beválallja helyette a feladatot.  Az Akatsukis Peint és még 5 Peint kell legyőznie. De ez nem sikerül, a csatában elbukik és meg hal. Később a háborúban az Akatsuki ellen Zetsu föltámasztja Picúrt, de gonoszként. Zsöminek nincs ereje bántani ezért a cica elbukik egy csatában. Picúr el megy. A nyolcadik évadban Zsömi útra indul, hogy megkeresse és a jó oldalra térítse, ami sikerül is. Picúr visszatér a városba, ismét életben, a jó oldalon.

 

cilaur1.jpgNév:Cilaúr
Lakhely:Goldcats
Életkor:17 éves

 Cilaúr Zsömi mestere és a helyi titkos macska bázis vezetője. Igaz Goldcatsban született, de mégis Cat-cityben tölti szinte mindennapjait. Attól, hogy a bázis vezetője, kevesebbet van küldetésen, az épületben tartja a frontot. Zsömit fiának tekinti hisz Cilaúrnak nem voltak szülei, legtöbbet Zsömivel volt. Még régen kis árva volt, de rengeteg barátja. Kitaláltak egy szövetkezetet ami a világ megmentését szolgálja. Cilaúr kiválóan vezeti a bázist. Bátorítja, segíti a dolgozókat. Öregebb, mint Zsömi és Picúr, de nem sokkal. Kezdetben - mint olvashattátok - ő tanítja Zsömit, de végül a cica felül szárnyalja. Félelme az volt, hogy valaha is találkozik az Akatsukival. Ez kétszer is megtörténik, de mikor a Tobi elleni csatában szinte meghal még nagyobb lesz az Akatsuki elleni félelme,ű viszont a háborúban szó szerint legyőzi félelmét és az Akatsukis ellenfeleit.

 
 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 107240
Hónap: 3594
Nap: 100