Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Akatsuki

Itt most bemutatom az Akatsukit. Először is... Valójában a Naruto Shippuuden c. Animében jelennek meg, tehát akit valójában érdekel ez a szövetkezet, ott harcaikat is láthatják.

  akatsuki.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Akatsuki egy 10 személyes bűn szövetkezet melynek leg fontosabb feladata Zsömi elpusztítása.Ezt csak azért,hogy gonosszá formálhassák és így az Akatsukihoz tartozzon.

 

Tagok

 

 

pein2.jpg

 

Pein/Pain (Nagato)

Származása: Amegakure, Esőrejtek

Gyűrű: Rei (nulla)

Gyűrű elhelyezkedése: Jobb kéz, hüvelykujj (az Isteni Birodalomnak)

Társa: Konan

Születésnap: Szeptember 19.

Horoszkóp: Szűz

Kor: 24-30 éves (majd elhunyt)

Vércsoport: A

Ő az Akatsuki vezére. A tagok szó nélkül engedelmeskednek neki, mindenki csak főnöknek nevezi. 6 különböző testtel rendelkezik (fájdalom 6 útja). Minden test másfajta technikára képes. Nagyon erős és nyugodt harcos, állítólag sosem vesztett még csatát.
Majd jó pár évvel később Picúr fülest kapott, hogy az Akatsuki rejtekhelye Esőrejtekben van, így elment oda. Ott megküzdött a Peinekkel, de a csatában életét vesztette. Pein túlságosan erősnek bizonyult. Birtokában van az egyik legerősebb szemtechnika, a  Rin'negan. Külső jellemzője: A szem tulajdonosai: tárgyakat tud eltaszítani magától (Shinra Tensei), magához rántani (Banshou Tenin). Zsömi végez vele később.

 

Konan

Származása: Amegakure, Esőrejtek

Gyűrű: Byaku

Gyűrű elhelyezkedése: jobb kéz, középsőujj

Társa: Nagato

Születésnap: Február 20.

Horoszkóp: Halak

Kor: 24-30 éves (majd elhunyt)

Magasság: 169,4 cm

Súly: 45,3 kg

Vércsoport: 0


 Falujukban Peint Istennek, Konant pedig Isten Angyalának nevezik erejük és titokzatosságuk miatt. Különleges képessége, hogy testének akármelyik részét papírrá tudja változtatni. Gyémánt végez vele a háborúban.

 

Uchiha Itachi

Származása: Konohagakure, Avarrejtek

Gyűrű: Shu

Gyűrű elhelyezkedése: jobb kéz, gyűrűsujj

Társa: Hoshigaki Kisame

Születésnap: Június 9.

Horoszkóp: Ikrek

Kor: 17 éves (Shippudden: 20 éves, majd elhunyt)

Magasság: 175,2 cm

Súly: 57,1 kg

Vércsoport: AB

Azonosítószám: 012110

Itachi már egyészen fiatal korában is egy zseninek tartották. Az Akadémiát 7 évesen végezte el, 8 évesen elsajátította a Sharingan legtöbb fortélyát, letette a Chounin vizsgát 10 évesen, s 13 évesen pedig már ANBU alakulatot vezetett. Édesapja rendkívül büszke volt rá. A dolgok akkor kezdtek rosszra fordulni, amikor az Uciha klán mesterkedni kezdett Cat-city ellen. Itachinak, mint ANBU ügynöknek feladata volt kémkedni, s elég okos volt ahhoz, hogy tudja: az Uchihák fondorlata akár újabb Ninja Háborúhoz is vezethet. Békipárti emberként ez nem csapás lett volna. Épp ezért a fiú egyre nagyobb undort mutatott az Uchiha klán felé. Végül  Cat-city döntött, és parancsba adta Itachinak, hogy mészárolja le a klánt. Itachinak nem volt más, választása, végrehajtotta a parancsot. Ezek után csatlakozott az Akatsukihoz. Cilaúr végez vele harcukban.

 

Hoshigaki Kisame

Származása: Kirikagure, Ködrejtek

Gyűrű: Minami

Gyűrű elhelyezkedése: ball kéz, gyűrűsujj

Társa: Uchiha Itachi

Születésnap: Március 18.

Horoszkóp: Halak

Kor: 29 éves (majd elhunyt)

Magasság: 195 cm

Súly: 83,1 kg

Vércsoport: AB

Gyakran emlegetik "A Ködrejtek szörnyegének" vagy "Farok nélükli bijuunak". Kirkigakure Titkosított osztagának feljebbvaló volt. Csapattárasit lemészárolta, hogy ne szivárogjanak ki fontos kódok. Megölte feljebbvalóját, Fugukit is, átvette tőle Samehadát s így tagja lett a Hét Ködrejteki Kardforgatóknak.Ezek után lépett be az Akatuskiba. Halálát Zsömi okozza.

 

Deidara

Származása: Iwagakure, Kőrejtek

Gyűrű: Aoi

Gyűrű elhelyezkedése: jobb kéz, mutatóujj

Társa: Sasori, majd Sasori halála után Tobi

Születésnap: Május 5.

Horoszkóp: Bika

Kor: 19 éves (majd elhunyt)

Magasság: 166 cm

Súly: 50,8 kg

Vércsoport: AB

Azonosítószám: IW-08721

A harmadik Tsuchikage tanítványa volt. Ellopta Iwagakure egyik titkos technikáját, mely egy robbanásveszélyes anyag létrehozását írja le. Robbanás beállítottsága miatt ez igencsak hasznos volt számára, de mivel bűnt követett el, így távozott Iwagakuréból. Az országok kezdék ezután felbérelni, terrorista feladatokat vállalt el. Az Akatsuki hamar felfigyelt rá, s akarva-akaratlanul csatlakoznia kellett, mert Itachi legyőzte. Mániája a robbantgatás. A halálát is a mániájában lelte: saját testét robbantotta fel a Zsömi elleni harcban. Emellett szokása a mondatai végére „hmm”-t mondani.

 

Sasori

Származása: Sunakagure, Homokrejtek

Gyűrű: Tama

Gyűrű elhelyezkedése: bal kéz, hüvelykujj

Társa: Orochimaru, majd Deidara

Születésnap: November 8.

Horoszkóp: Skorpió

Kor: 35 éves (majd elhunyt)

Magasság: 164,1 cm

Súly: 47,3 kg

Vércsoport: AB

Azonosítószám: 33-001

Szüleit Hatake Sakumo ölte meg, így kiskora óta nagymamája, Chiyo nevelte. A legnagyobb bábkészítő mester a világon, szüleiből is készített két bábot, de megunta őket és Chiyo birtokába került. Később elhagyta a falut, de pár év múlva visszatért, megölte a harmadik Kazekagét és bábot csinált belőle, mind ezt titokban. Testének nagy részét is bábbá alakította. A Hitokugutsu nevű technikát használva az embereket haláluk előtt bábbá tudja változtatni és használni technikájukat. Életét a Zsömi és Chiyo elleni harcban vesztette el, saját bábbá alakított szülei végeztek vele.

 

Tobi

Származása: ?

Gyűrű: Tama

Gyűrű elhelyezkedése: bal kéz, hüvelykujj

Társa: Zetsu, majd Deidara

Születésnap: December 24.

Horoszkóp: Bak

Magasság: 175 cm

Súly: 55,9 kg

Zetsu által került be a csapatba, Sasori gyűrűjét hordja. Látható helyen nem visel fejpántot,tehát számazását igyekszik rejtegetni. Egy elég érdekes maszkot visel, amely a jobb szeme kivételével az egész arcát eltakarja. Azt állítja magáról, hogy ő Uchiha Madara.Állítása szerint ő ösztönözte Peint, hogy alapítsa meg az Akatsukit. Halálát Zizi okozza egy csatában.

 

Zetsu

Származása: Fűrejtek

Gyűrű: Kai

Gyűrű elhelyezkedése: jobb kéz, kisujj

Társa: Tobi, de általában egyedül dolgozott

Magasság: 177 cm

Vércsoport: B

Az ő feladata leginkább a kémkedés, annális inkább, hogy a föld alatt gyorsan és hang nélkül tud közlekedni. Emellett képes mindent memoriválni, amit lát. Nagyon érdekesen néz ki. A teste egyik fele sötét, a másik világos. Eszerint megkülönböztetjük őt úgy, hogy: fekete fele a Fekete Zetsu, fehér fele a Fehér Zetsu. Szeme sárga, pupillája nincs. Ezeken felül pedig egy, a húsevő növények "ajkaihoz" hasonló túlméretezett csészelevél zárja körül a fejét. Tobi beleültette Senju Hashirama DNS-ét, így képes használni a Fa elemet.Miután vége lett a háborúnak és meg halt az egész Akatsuki Picúrral a feltámasztott immáron "Akatsukissal" elhagyja az Akatsuki területét és messzire vándorolnak.

 

Kakuzu

Származása: Takigakure, Vízesésrejtek

Gyűrű: Hoku

Gyűrű elhelyezkedése: bal kéz, középsőujj

Társa: Hidan

Születésnap: Augusztus 15.

Horoszkóp: Oroszlán

Kor: 91 éves (majd elhunyt)

Magasság: 185 cm

Súly: 63,2 kg

Vércsoport: A

Régebben fejvadász volt, manapság is hajlamos a vadászatra persze ha rendesen megfizetik. Pénzsóvár, több mint 90 éves, 5 szíve van, mind az 5 különböző elemű. A testén rengeteg heg van, ezekből a hegekből valamiféle varratok jönnek ki. Ezekkel szerzi meg a szíveit. Cili elpusztította a Föld szívét, Hidan véletlenül a Víz szívét, és Szél szívét. Végül Zizi a tűz szívét és ő is végzett vele. Kisame őt és Hidant már csak úgy emlegeti, hogy Zombie Combo.

 

Hidan 

Származása: Yugakure, Forró Víz Országa

Gyűrű: San

Gyűrű elhelyezkedése: bal kéz, mutatóujj

Társa: Kakuzu

Születésnap: Április 2.

Horoszkóp: Halak

Magasság: 177,1 cm

Súly: 56,8 kg

Kor: 22 éves (majd elhunyt)

Vércsoport: B

Társával egyáltalán nem törődnek egymással. Ennek ellenére majdnem elkapták Zsömit. Hidan egy gonosz isten vallását gyakorolja, aminek a neve Jashin. Zsömi legyőzte,de mivel halhatatlan valűszínűleg még mindig a gödör mélyén szenved, a sziklák alatt. Fegyvere egy hatalmas háromágú kasza.

Forrás: NarutoManiaGirl

 

 

                                                                       

 
 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 121877
Hónap: 3226
Nap: 87