Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A vándorlás és szakaszai

Itt Zsömi vándorlását tekintheted meg alaposabban. Hol történt...? És.. Mi történt? =)

Először is... Zsömi városa, Cat-city: Khmm... A fekete cica, egy nagyon egyszerű küldetést kapott, méghozzá azt, hogy keresse ki a könyvtárban Cat-city eredet mondáját! Könnyű is lett volna, ha egy váratlan vendég nem jelenik meg, aki ellopja a könyvtár alatti titkos fegyvert. Zsömi nagyon szomorú, hogy nem tudta megakadályozni, és még Picúr sincs vele... Napjai szomorúan telnek, majd elhatározza, hogy megkeresi barátját.:] Elindul hát, egyedül az útra.

Akatsuki területe: Ide jön Zsömi először... Hát itt nem barátját találja, hanem egy gyilkos robotot, amivel meg kell küzdenie. Ez néhány sebbel sikerül. A cica tovább indul. Egy hídon találja nem sokkal később magát. Egy hídon, ami nagyon régi. A szél még csak ront a helyzetén, egyre jobban himbálózik. Néhány deszka beszakadt alatta, majd az egyiknél elesett, és lába is nagyon fájt. Nem volt ereje felkelni, de meghallott egy furcsa, biztató hangot, ami energiával töltötte el, és végül leért a hídról, ami utána be is szakadt.

Északkeleti Királyság: Itt egy hatalmas kastély van, melybe befogadják Zsömit, de miután rájönnek, hogy mennyi pénzt ér, arra törekednek, hogy megöljék. A harc során, csak egy szúrás választja el a cicát a haláltól, de akkor megjelenik Zizi a papagáj, és kihúzza a csávából...

 

Szerkesztés alatt.~

 
 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 107237
Hónap: 3598
Nap: 98